Kijk bij alle bedrijven in Rotterdam naar de Reviews.

U kunt natuurlijk ook een review schrijven.

Alle bedrijven Rotterdam

AppleApple logo

Macintosh

Mac (Apple) computers zijn erg populair onder designers van beeld- en audiomateriaal.

Speciaal de Ibook en G5 machines. Onze Apple data recovery methoden voor HFS en HFS+

zijn getoetst aan methodieken die over de hele wereld gebruikt worden. Deze methoden houden in dat wij hardware en software gebruiken die geschikt zijn om een goede recovery uit te kunnen voeren.

De hardeschijfdokter.nl heeft de kennis in huis om alle voorkomende harde schijf crashes, virussen, en hacker aanvallen te herstellen. Wij behandelen het recoveren van harde schijven door menselijke fouten, waterschade, brand, kortsluiting en alle voorkomende storingen waarbij dataverlies het gevolg is.

Om alle voorkomende storingen op mediadragers van Apple computers te kunnen herstellen gebruiken wij krachtige data recovery tools om op forensisch niveau de hpfs en hpfs+ bestanden te kunnen recoveren.Wij hebben veel kennis in huis om ons percentage van geslaagde recoveries bij Mac computers hoog te houden. Daarom zijn wij ook de Mac Data Recovery service specialisten om contact op te nemen bij gegevensverlies.

In geval van een Mac Harde schijf storing

Volg deze simpele stappen om voor uw harde schijf een data recovery uit te voeren. Zet uw Mac computer uit als u vreemde zoemende of klikkende geluiden hoort. Probeer zelf niet meer de harde schijf aan te zetten of aan te sluiten. Dit kan tot gevolg hebben dat uw harde schijf niet meer te recoveren is als deze een defect heeft. Schroef de harde schijf nooit open om zelf te proberen deze te repareren omdat u er waarschijnlijk een probleem bij zult hebben als er nog data vanaf gehaald moet worden. U verkleint dan namelijk de kans op een geslaagde recovery. Wij kunnen een analyse voor u uitvoeren om te kijken in wat voor staat uw Harde schijf of mediadrager is.