Kijk bij alle bedrijven in Rotterdam naar de Reviews.

U kunt natuurlijk ook een review schrijven.

Alle bedrijven Rotterdam

File data recoverydata code

File recovery houdt in dat corrupte bestanden hersteld kunnen worden en de niet beschadigde delen in hun structuur en opbouw weer in het juiste formaat gezet worden.

Een corrupt bestand ontstaat door het fout wegschrijven van het besturingssysteem veroorzaakt door een virus of een niet goed werkende harde schijf.

E-mail bestanden zoals dbx en pst (Outlook Express en Outlook van het pakket MSOffice) kunnen goed worden hersteld. Ook bijvoorbeeld Excel (xls) bestanden en Word documenten (doc) zijn zo ook te herstellen.

Dit is op verschillende manieren uit te voeren. Met een tekst editor kan de originele data ingelezen worden en kunnen zo de juiste gegevens eruit worden gehaald. Deze worden dan weer in een nieuw document teruggezet.

Voor foto’s waarbij meestal de jpeg of jpg compressie methode wordt gebruikt, is dit een heel ander verhaal. Jpeg (joint photographic experts group) is een gestandaardiseerde methode om foto’s met een comprimessietechniek kleiner te maken. Aan het begin van de data wordt een icoon gemaakt om bijvoorbeeld met een foto-viewer snel alle foto’s als iconen weer te kunnen geven. Bij een jpg foto zijn er verschillende instellingen mogelijk waarbij de compressietechnieken van jpg verschillend kunnen zijn. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor mindere kwaliteit van de foto maar een snellere laadtijd van de foto op het scherm. Zo zijn er dus verschillende decoders die jpg bestanden kunnen maken en inlezen. Maar vaak zijn de kwaliteitsverschillen niet waarneembaar door het menselijke oog. Zo kan de ene decoder beter een beschadigde foto herstellen dan de ander. Iedere viewer heeft zijn eigen decoder en zo zal een beschadigde jpg door de ene decoder beter hersteld kunnen worden dan door de andere.